Άτυχος ο Τζιωρτζής στο Βέλγιο: τραυματίστηκε και χάνει τη σημερινή κούρσα

Άτυχος στάθηκε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στον πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR που διεξάγεται στο Βέλγιο, αφού τραυματίστηκε στον καρπό ύστερα από κτύπημα που δέχτηκε στον πρώτο αγώνα.

Στην πρώτη κούρσα το Σάββατο (08/10) και συγκεκριμένα στον 4ο γύρο ο Κύπριος οδηγός δέχτηκε κτύπημα από πίσω με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει εκτός πίστας και μετά από ένα σύντομο… πέρασμα από τη χαλικοπαγίδα να κτυπήσει στην μπαριέρα.

Συνέπεια της πρόσκρουσης ο Βλαδίμηρος τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού χεριού με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα σε κοντινό νοσοκομείο. Στο χέρι τοποθετήθηκε νάρθηκας και έτσι ο Κύπριος οδηγός δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην κούρσα της Κυριακής (09/10).

«Τα πράματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε όμως αυτά έχουν οι αγώνες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να βγει γρήγορα ο νάρθηκας και να είμαι έτοιμος για τον τελικό του πρωταθλήματος 28-30 Οκτωβρίου στην Κροατία» δηλώνει από το Βέλγιο ο Βλαδίμηρος.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

Δείτε εδώ: Όταν οι Σαμουράι διοικούσαν τη Suzuka | Speedzone Podcast EP16