Στην Κύπρο τον Μάιο το Hyundai Bayon

Η Hyundai επεκτείνει περαιτέρω την γκάμα των SUV μοντέλων της με το ολοκαίνουργιο Bayon, που μόλις πάτησε στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο crossover SUV, σχεδιασμένο ειδικά για την Ευρώπη. Ως μέλος της κατηγορίας των B-SUV, το Bayon καθίσταται πλέον το μικρότερο σε μέγεθος αμαξώματος μέλος της διευρυμένης οικογένειας SUV της Hyundai.

Διαθέτει συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και μια μεγάλη λίστα έξυπνων λειτουργιών ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ενώ ενσωματώνει και την ήπια υβριδική τεχνολογία 48V της Hyundai.

Το Hyundai Bayon φιλοδοξεί να προσφέρει άνεση και χώρο αποθήκευσης ενός SUV με την ευελιξία ενός supermini.

Από πλευράς κινητήρων, ο T-GDi χωρητικότητας 1.0 λίτρων, διαθέτει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και απόδοση 120 ή 100 PS. Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων (6iMT) ή με διπλού συμπλέκτη των (7DCT).

Η έκδοση 100 PS του T-GDi των 1,0 λίτρων είναι επίσης διαθέσιμη χωρίς το ήπιο υβριδικό σύστημα και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων (6MT) ή διπλού συμπλέκτη των επτά (7DCT). Με ή χωρίς υβριδικό σύστημα, ο κινητήρας αυτός ανταποκρίνεται σε τρία προγράμματα οδήγησης με βάση τις συνθήκες (Eco, Normal, Sport). Το μοντέλο θα προσφέρεται επίσης και με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων, ισχύος 84 PS, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε σχέσεων.