F1: στις 9 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Red Bull

Η Red Bull καθόρισε την ημερομηνία κατά την οποία θα αποκαλύψει το μονοθέσιο, με το οποίο ο Max Verstappen θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Formula 1.

Το μονοθέσιο της Red Bull F1 του 2022 θα ονομάζεται RB18 και θα παρουσιαστεί στις 9 Φεβρουαρίου, εννέα ημέρες πριν η Mercedes εμφανίσει δημόσια την W13. Την περασμένη σεζόν ο Verstappen κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi, στο τιμόνι της RB16B. Το μεγάλο στοίχημα της Red Bull είναι να μπορέσει να κατακτήσει και τους δύο τίτλους το 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών.

Στην αυστριακή ομάδα έχουν μεγάλη αισιοδοξία για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, έχοντας ένα θαυμάσιο δίδυμο οδηγών, τον Ολλανδό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Max Verstappen και τον ικανότατο Mεξικανό Sergio Perez.

Βέβαια, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο άμεσος ανταγωνιστής της (λέγε με Mercedes) και αν οι νέοι κανονισμοί που θα ισχύσουν το 2022, είναι σε θέση να δημιουργήσουν νέα δεδομένα και να αλλάξουν εντελώς τους συσχετισμούς (στην αρχειακή φωτογραφία, το προηγούμενο μονοθέσιο της ομάδας, η RB16B).