Πως να προστατέψετε το κιβώτιο ταχυτήτων σας

Είτε είναι αυτόματο, είτε μηχανικό, το κιβώτιο ταχυτήτων φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και με την εκτεταμένη χρήση. Υπάρχει όμως τρόπος να το προστατέψετε.

Η φθορά του κιβωτίου ταχυτήτων είναι αναπόφευκτη, για όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, ιδίως για τα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η άνεση που προσφέρουν κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον, με το συνεχόμενο σταμάτα-ξεκίνα και τις πολλές αλλαγές ταχυτήτων που απαιτούνται αν έχεις χειροκίνητο, είναι το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα.

Λόγω όμως της πολυσύνθετης φύσης των μερών αυτών, όχι μόνο καθίσταται δύσκολο να καθοριστεί πώς και πότε μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα σε αυτά, αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται το κόστος επιδιόρθωσης τους, το οποίο μπορεί να ανέλθει μέχρι και τις 5000 ευρώ. Πέραν τούτου, η πολυσύνθετη φύση τους απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό για την επιδιόρθωση τους, με πολύ μικρό αριθμό προσώπων ανά το Παγκόσμιο που να έχουν αυτή την υψηλή εξειδίκευση.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία APK Garages LTD σας βοηθά να ξεπεράσετε το σκόπελο του αβάσταχτου κόστους επιδιόρθωσης με το πρόγραμμα GearCare.

Η APK Garage Ltd, είναι εταιρεία του Ανδρέα Φιλίππου, γνωστό σε όλους μας από τις πολυάριθμες συμμετοχές σε αγώνες Rally. Γνώστης του αυτοκινήτου και των προβλημάτων που πηγάζουν από την χρήση, προχώρησε σε μια ανατρεπτική για τα Κυπριακά δεδομένα πρόταση, προσφέροντας χρονιαία εγγυητική κάλυψη αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων με την ονομασία GearCare, με κόστος μόνο από €25/έτος ( ανάλογα το όχημα, την ηλικία και την διάρκεια της ασφάλειας).

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η ασφάλεια GearCare διασφαλίζει την επιδιόρθωση εντελώς δωρεάν, οποιοδήποτε μέρος του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων που έχει αποδειχθεί ελαττωματικό, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών αλλά και του εργατικού κόστους. Με απλά λογία, από μόνο  €25/έτος μπορείτε να απαλλαχτείτε από το άγχος του δυσβάσταχτου κόστους επιδιόρθωσης του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων σας μια και καλή. Τόσο απλά και τόσο εύκολα.

Η 20ετή εμπειρία του Ανδρέα Φιλίππου και των συνεργατών του, εγγυόνται την πλήρη ικανοποίηση σας εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος. Το πρόγραμμα εγγύησης GearCare καλύπτει όλα τα αυτοκίνητα, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Η αγορά της ασφάλειας γίνεται γρήγορα και εύκολα ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της APK Garage Ltd, συμπληρώνοντας την αίτηση σας στο πεδίο GearCare, τηλεφωνικά στο 77772100, στις εγκαταστάσεις της APK Garage Ltd, στη Βιομ. Ζώνη Αλάμπρας, συμπληρώνοντας έντυπα την αίτηση ή στέλνοντας αίτημα στο Facebook & Instagram. Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό της APK Garage Ltd, είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει._Δελτίο Τύπου