Η Λεμεσός σε ρυθμούς… Ferrari!

Η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο, διοργάνωσε γι’ ακόμα μια φορά, εκδήλωση-εμπειρία στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου όσοι βρέθηκαν στην καρδιά της Λεμεσού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Drive for a purpose with Ferrari», που διοργάνωσε η MotoTrend, ιδιοκτήτες Ferrari στη χώρα μας, συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της  περιοχής της εκκλησίας Αγίας Άννας στον Αγ.Τύχωνα και κινήθηκαν προς την Αγία Βαρβάρα όπου και στάθμευσαν, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να θαυμάσουν το ξεχωριστό θέαμα.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αλλά και οι παρευρισκόμενοι κατέβαλαν εισφορές για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.

Η MotoTrend, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν αυτή την μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.

Η MotoTrend, μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 24 χρόνια και δραστηριοποιείται στην πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο σέρβις. Η MotoTrend μοιράζεται το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari, με τον κόσμο της Κύπρου και υπόσχεται ότι αυτή η δεύτερη διοργάνωση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης δεν θα είναι η τελευταία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Αμαθούντας, του ξενοδοχείου Four Seasons και του Maison Du Vin.

Διαβάστε ακόμη: Ιταλική «ποίηση» στην εξοχή της Κύπρου