Hyundai Inster Cross: Με περιπετειώδη χαρακτήρα

Η Hyundai παρουσίασε την έκδοση Inster Cross που ακολουθεί μια πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά προσέγγιση, με πιο off road αύρα.

Το Hyundai Inster απέκτησε μια νέα έκδοση Cross, που αναβαθμίζει το μοντέλο αισθητικά, προάγοντας μια πιο περιπετειώδη πλευρά που αφορά όμως κυρίως την εμφάνιση. Εξάλλου, το Inster, όπως και η ίδια η Hyundai ανακοινώνει είναι ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, με τη συγκεκριμένη έκδοση να ενισχύει την δυναμική του σε επίπεδο αισθητικής.

Hyundai INSTER Cross

 
 

Μια έκδοση που δεν θα μείνει στα χαρτιά, αφού είναι έτοιμη για παραγωγής μέχρι το τέλος του 2024. Διακρίνεται για τους νέους προφυλακτήρες του, τα προστατευτικά του αμαξώματος, τις ράγες οροφής, τα διακοσμητικά σε μαύρο χρώμα, αλλά και τους μεγάλους τροχούς 17 ιντσών ειδικής σχεδίασης.

Hyundai INSTER Cross

Φυσικά η Hyundai προσφέρει το Inster με πληθώρα αξεσουάρ που καθιστούν ακόμα πιο ξεχωριστό το μικρό ηλεκτρικό των 3,83 μ. μήκους. Το ευρύχωρο εσωτερικό του Inster παραμένει ίδιο σε επίπεδο πρακτικότητας, με τις διαφορές να εστιάζουν στην αισθητική που προάγει έναν πιο crossover χαρακτήρα.

Hyundai INSTER Cross

Στο εσωτερικό το Inster θα προσφέρει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων και επενδύσεων, με γκρι υφάσματα και κιτρινόλευκες λεπτομέρειες. Το ηλεκτρικό crossover θα έχει αυτονομία που αγγίζει τα 359 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ φορτίζει από 10% έως 80% σε περίπου 30 λεπτά της ώρας. Πλούσιος είναι επίσης και ο εξοπλισμός ασφάλειας που διαθέτει.

Το Hyundai Inster Cross, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα είναι διαθέσιμο σε ένα αποκλειστικό πράσινο χρώμα (Amazonas Green Matte), αλλά και πέντε ακόμα αποχρώσεις που προσφέρονται με το Inster, ενώ θα υπάρχουν και διχρωμίες με μαύρη οροφή.

 

Hyundai INSTER Cross