Η Porsche ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα με την παρουσίαση του νέου Macan στην Κύπρο

Δεν χρειάστηκαν λόγια και ομιλίες αφού η βραδιά μίλησε από μόνη της: με δυνατή φωνή, αύρα, χρώμα και ενέργεια, μέσα από την οποία ξεπρόβαλε θριαμβευτικά το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Porsche Macan.

Η παρουσίαση του αυτοκινήτου στο Parklane Resort στη Λεμεσό ήταν μια από τις πιο φαντασμαγορικές και συνάμα «επί της ουσίας» παρουσιάσεις που έχουμε γευτεί ποτέ στη χώρα μας, με τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς να αποτελεί ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Amit Kenig, ο οποίος έβαλε όλη του την τέχνη (χρησιμοποιώντας μπάρες με LED φωτισμό που θύμιζαν «φωτοξίφη» από την ταινία Star Wars) προκειμένου να αναδείξει το μεγαλείο του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Porsche.

Το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας εξέπεμπε πολυτέλεια και δυναμισμό, και με την πρώτη ματιά στα ενδότερά του διαπιστώσαμε πως αισθητική, ποιότητα, εργονομία και high tech συστήματα (με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας) εξακολουθούν να αποτελούν «χρυσό κανόνα» για τους ανθρώπους του φημισμένου εργοστασίου στη Στουτγάρδη.

Το Porsche Macan, όμως, δεν αποτελεί απλώς ό,τι καλύτερο διαθέτει πάνω του το τεχνολογικό ράφι του Γερμανού κατασκευαστή στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εφόσον η παράδοση του brand, η καινοτομία, αλλά και η οδηγική απόλαυση, παίζουν πρωταγωνιστικό -και καθοριστικό- ρόλο σε αυτή τη νέα εποχή στην premium ηλεκτροκίνηση που εγκαινιάζει τώρα η Porsche. Και αυτό γιατί οι «επί της ουσίας» λεπτομέρειες κρύβονται κάτω από το επιβλητικό της δέρμα και δεν έχουν να κάνουν μόνο με ηλεκτροκινητήρες, μπαταρία και αυτονομία. Η αρχιτεκτονική της ανάρτησης, η δυναμική της οδήγησης, η ακαμψία του πλαισίου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που αποτελούν κρυμμένους άσους στο μανίκι της νέας Macan.

Μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε την άποψή μας μετά και το πρώτο test drive του αυτοκινήτου που θα ακολουθήσει σύντομα.