Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει το ανανεωμένο Nissan Juke στην τιμή των €21.900

Τo Nissan Juke ανανεώθηκε και βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Τo Nissan Juke, το μοντέλο που στην ουσία δημιούργησε την compact SUV κατηγορία, ανανεώθηκε και βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα και προσφέρεται στην εκπληκτική τιμή των €21.900.

Από την πρώτη παρουσία του στην αγορά το 2010, μέχρι σήμερα, το Nissan Juke κέρδισε αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις και δίκαια συγκαταλέγεται σαν ένα από τα best-seller της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Με σχεδιαστικές αλλά και τεχνολογικές αναβαθμίσεις, το δεύτερης γενιάς ανανεωμένο Nissan Juke βρίσκεται εδώ για να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στην αγορά. Ο δυναμικός του χαρακτήρας, ο τολμηρός του σχεδιασμός και τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού που επιλέγει ένα μοντέλο αυτής της κατηγορίας.

Η έκδοση Acenta – Premium με την ειδική τιμή των €21.900 προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αγοραστή αυτής της κατηγορίας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: οθόνη

12.3”, Voice recognition, wireless Android Auto & Apple CarPlay, Cruise control and Speed Limiter, κάμερα οπισθοπορείας, Intelligent Emergency braking with pedestrian & cyclist recognition, Driver Attention Alert, Lane Departure warning, emergency call και πολλά άλλα.

Το ανανεωμένο Nissan Juke διαθέτει πλέον μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων με την κάμερα οπισθοπορείας είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του. Επίσης διαθέτει νέα υλικά και επενδύσεις ενώ η συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί με μεγαλύτερη οθόνη αφής και πρόσθετες λειτουργίες.

Είναι εφοδιασμένο με ένα κινητήρα βενζίνης 1.0 Turbo απόδοσης 114 ίππων και 200 Nm ροπής ενώ συνδυάζεται είτε με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Φθάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε 11.8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 180 χλμ./ώρα. Από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων CO2, το Juke απαιτεί 6,1 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 137 γρ./χλμ.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Nissan Juke δεύτερης γενιάς απέσπασε την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών από τον Ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Euro NCAP, με επαίνους για την προστασία που παρέχει αλλά και για τις τεχνολογίες ασφάλειας που διαθέτει.