F1 – O Enrico Cardile τεχνικός διευθυντής της Aston Martin από το 2025

Η Aston Martin ανακοίνωσε την πρόσληψη του επί σειρά ετών τεχνικού διευθυντή πλαισίου της Ferrari Enrico Cardile, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της βρετανικής ομάδας από το 2025.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αποκαλύφθηκε ότι ο επί σειρά ετών τεχνικός διευθυντής πλαισίου και γκουρού της Ferrari Enrico Cardile θα αποχωρήσει, με την Aston Martin να επιθυμεί να ενισχύσει τις τεχνικές της τάξεις καθώς προσπαθεί να ανέβει στην κατάταξη. Ο Cardile ήταν τεχνικός διευθυντής σασί στη Ferrari, αλλά τώρα θα ενταχθεί στην Aston Martin το 2025, αφού περάσει την υποχρεωτική περίοδο άδειας. Πρόκειται για μια χρονική περίοδο, κατά την οποία τα ανώτερα τεχνικά στελέχη που μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα δεν μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται στον νέο τους εργοδότη για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να διασφαλιστεί ότι ευαίσθητες, σύγχρονες τεχνικές πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος της νέας ομάδας.

Silverstone

«Ανυπομονώ να ενταχθώ στην Aston Martin», εξήγησε ο Cardile. «Η φιλοδοξία και η επιθυμία είναι ξεκάθαρες και είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνω μέρος αυτού του ταξιδιού. Πρόκειται για μια προσωπική και επαγγελματική πρόκληση και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα για να φέρουμε την επιτυχία σε αυτή την εμβληματική εταιρεία».

 O Hamilton ξορκίζει τους δαίμονες του με νίκη γροθιά | Speedzone Podcast EP56