To Range Rover Sport επαναπροσδιορίζει το μέλλον του μοντέρνου, πολυτελούς σχεδιασμού

H Range Rover και η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας επέλεξε έναν αλλιώτικο και πρωτοποριακό τρόπο για να μας φέρει πιο κοντά στη φιλοσοφία του νέου Range Rover Sport.

Συγκεκριμένα, η Range Rover μας πρόσφερε την ευκαιρία να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία στο Royal Suite του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό, στα πλαίσια της προώθησης του νέου Range Rover Sport που επαναπροσδιορίζει το μέλλον του μοντέρνου, πολυτελούς σχεδιασμού.

Πέρα από την παρουσία του νέου Range Rover Sport, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, αλλά και να ενημερωθούμε από τους ειδικούς, για τη σειρά αρωμάτων της Jo Malone London Perfume, η οποία είναι ευρέως αναγνωρισμένη για τα εξαίσια αρώματά της (από floral και citrus, μέχρι woody ευωδιές) που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν και να συνδυαστούν.

Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση σειράς κοσμημάτων από την Damiani Jewellery (που είναι γνωστή για την εξαιρετική της δεξιοτεχνία, την ιταλική κομψότητα και τη σχέση με προσωπικότητες με επιρροή παγκοσμίως) ενώ στον ίδιο χώρο, οι οικοδεσπότες φρόντισαν να μας προσφέρουν την εμπειρία συμμετοχής μας στο εργαστήρι Aristides gin distilling, η οποία φημίζεται για τα εξαιρετικά αποστάγματα της και που αποτίει φόρο τιμής στα παγκοσμίου φήμης βοτανικά προϊόντα και τα εσπεριδοειδή του νησιού μας.

Το ταξίδι μας ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο γεύμα στον εξωτερικό χώρο του Royal Suite.