VW Polo: Αυτές είναι οι τιμές του στην Κύπρο– Δείτε αναλυτικά

Το VW Polo είναι διαθέσιμο στην κυπριακή αγορά σε εκδόσεις με 1.000άρη κινητήρα με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο, και φυσικά στην έκδοση GTI.

Ένα από τα πλέον εμπορικά μοντέλα της αγοράς είναι το VW Polo. Ένα αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία των supermini και στη νέα γενιά του, χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις, με μήκος πέριξ των τεσσάρων μέτρων, προσφέρει παρόμοιους χώρους με αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Η εισαγωγική έκδοση Life με turbo κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, απόδοσης 95 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στοιχίζει 20.500 ευρώ.

VW Polo

VW Polo

 
VW Polo

VW Polo

Ένα σκαλί πιο πάνω, σε επίπεδο εξοπλισμού, τοποθετείται η έκδοση 1.0 TSI Style. Αυτή αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης είναι 22.500 ευρώ.

VW Polo

Στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο 1.0 TSI DSG και με επίπεδο εξοπλισμού Life, Style ή R Line, η απόδοση ανεβαίνει στους 116 ίππους. Εδώ οι τιμές διαμορφώνονται στα 22.500, 23.500 και 24.500 ευρώ αντίστοιχα. Στην κορυφή της γκάμας του VW Polo τοποθετείται η έκδοση GTi. Αυτή εφοδιάζεται κινητήρα βενζίνης 1.984 κ.εκ. που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG και αποδίδει 207 ίππους. Η κορυφαία έκδοση VW Polo GTi στοιχίζει 29.500 ευρώ.

Δείτε επίσης τη δοκιμή του VW Polo GTi

VW Polo GTi

VW Polo GTi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΟΚΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ FERRARI ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ (spoiler alert)