Οι τιμές του Cupra Formentor στην Κύπρο

Ενα πολυτάλνατο και σπορτίφ crossover που κερδίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους οπαδούς. 

Με σμιλευμένες εξωτερικές επιφάνειες που αποπνέουν τον δέοντα δυναμισμό για τα δεδομένα της κατηγορίας, το νέο Cupra Formentor έχει μήκος 4,45 μ. και πλάτος που αγγίζει τα 1,84 μ. Το ύψος του είναι αρκετά περιορισμένο για τα δεδομένα των μεσαίων crossover αυτοκινήτων, ξεπερνώντας οριακά το 1,5 μ., την ώρα που το μεταξόνιο του φτάνει τα 2,68 μ. και η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών στο πίσω μέρος τα 450 λίτρα.

Cupra Formentor

Ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει κανείς, το νέο Cupra Formentor πατά σε τροχούς διαμέτρου 18 ή 19 ιντσών, πίσω από τους οποίους «κρύβεται» ένα σύστημα πέδησης που έχει εξελίξει ειδικά για την περίσταση η ιταλική Brembo. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με τα μεταλλικά χρώματα Urban Silver, Midnight Black, Magnetic Tech και Candy White, τους σπέσιαλ χρωματισμούς Graphene Grey, Dark Camouflage και Desire Red, καθώς και με τις ματ αποχρώσεις Petrol Blue Matte και Magnetic Tech Matte.

Cupra Formentor

Στο εσωτερικό οι σχεδιαστές υιοθετούν γνώριμες φόρμες που αποπνέουν δυναμισμό σε κάθε πτυχή της καμπίνας: από τα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα μέχρι και το πηδάλιο, με την επίπεδη διαμόρφωση στο κάτω μέρος. Από εκεί και πέρα, δεσπόζουσα είναι η παρουσία του ψηφιακού πίνακα οργάνων – λέγε με Digital Cockpit – καθώς και μιας οθόνης αφής για το προηγμένο infotainment των Ισπανώμ, η οποία έχει διαγώνιο 12 ίντσες.

Cupra Formentor

Το νέο Cupra Formentor προσφέρεται στην κορυφαία του έκδοση με τον 2λιτρο TSI κινητήρα του VW Group, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 310 ίππους και ροπή 400 Nm, σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης (4Drive). 

Cupra Formentor

Όλες οι εκδόσεις του ισπανικού crossover συνδυάζονται κατά αποκλειστικότητα με αυτόματο shift-by-wire κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις καθώς και με «ενεργές» αναρτήσεις και τέσσερα επιλέξιμα προγράμματα λειτουργίας (Comfort, Sport, Cupra και Individual). 

Οι τιμές του Cupra Formentor στην Κύπρο 

1.5L TSI 150ps €33.500

1.4L TSI 204ps e-HYBRID €42.500

1.4L TSI 245ps e-HYBRID €45.800

2.0L TSI 245ps €40.000

2.0L TSI 310ps 4x4 €44.000

Cupra Formentor